ë

Business Intelligence

Steeds meer worden bedrijven om de oren geslagen met duurzaamheid, kostenbesparing, efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat het niet langer voldoende is om een product of dienst van een bepaalde kwaliteit af te leveren maar dat er in de ganse keten noodzaak is aan efficiëntie om het verschil te kunnen op de markt en voor de klant.


Business intelligence is méér dan het opzetten en gebruiken van een kwaliteitsmanagementsysteem. Het is een manier van werken die toelaat dat uw onderneming kan uitblinken in operational excellence.


Bloomingfeld coacht uw onderneming graag op weg naar excellente operationele prestaties door uw businessprocessen te optimaliseren en automatiseren. De huidige digitale trends zorgen immers vaak voor gigantische datasets maar het beheer om de data praktisch inzetbaar te maken is vaak de grootste struikelblok. Kortom, kostbare gegevens zijn voor handen maar ze worden niet ingezet om meerwaarde te genereren.


Het verzamelen, opschonen, definiëren en afstemmen van de verschillende databronnen is een traject dat onze experts samen met u uitstippelen, met als doel de terugkoppeling van nuttige data naar de werkvloer via bijvoorbeeld een dashboard om continu te verbeteren. Daarmee springt uw bedrijf een stap vooruit ten opzichte van uw concurrenten.


Het startpunt is vaak gedetailleerde screening van het verbeteringspotentieel in uw onderneming. Daarnaast helpen onze ingenieurs u bij ontwikkeling en optimalisatie van applicaties op maat in uw zoektocht naar operational excellence en kostenefficiëntie.